Bihar Kincse

Gyógytea keverékek - Biharkincse.hu

Tapasztalatok

Igyekszünk megosztani a Bihar Kincse tea fogyasztása során szerezett tapasztalatokat, melyeket kedves vásárlóink juttattak el hozzánk.
nervi

“Az Egészséges máj-szorgos epe I. tea néhány hónap alatt szinte teljesen megszüntette epebántalmaimat.” István

“Az Alakformáló teakeveréktől csökkent az étvágyam, és megszűntek a falási rohamaim.” Ildikó

“Aranyérre elkezdtem fogyasztani a Belső segély aranyérre teát. A tüneteim enyhültek, és gyulladáscsökkentő hatása lévén a mandulagyulladásom is elmúlt.” Éva

“9-9,5 között mozgott a cukor szintem, azonban a Bihar Kincse Cukorbetegeknek teakeverék napi fogyasztásának köszönhetően ez az érték 6,5-7 körülire csökkent, minden más gyógyszeres segítség nélkül.” Lajos

“Amióta a Cukorbetegeknek való teakeveréket iszom, sokkal jobb a közérzetem, a vércukorszintem ingadozása megszűnt.” Imre

“1 éve fogyasztom a Bihar Kincse cukorbeteg teát, azóta az éhgyomri vércukrom 5-6 fölé nem megy, és azóta már mellette az Emésztőrendszer támogatása teát is iszom refluxra, ami enyhíti a tüneteket, és gyógyszert sem kell már szednem miatta (amit amúgy sem bírt a gyomrom)” Klárika

“Nemrég vásároltam egy csomag Egészséges Bőr teát, a fiamnak már most változik tőle a bőre, sokkal letisztultabb, az arcáról eltűntek a gyulladások.”

” Hónapok óta nem tudtam aludni, nagyon kimerült voltam, de nem akartam altatót szedni. Kipróbáltam a Bihar Kincse Idegrendszer támogatása teát, azóta mélyen, pihentetően alszom, és már az adagot is csökkenteni tudtam.”

“Valamikor február közepén elkezdtem inni az Egészséges máj-Szorgos epe I. teát, mert egy rutin vizsgálaton kiderült, hogy gond van a májammal. A kontroll vizsgálat szombaton azt mutatta, hogy minden a legnagyobb rendben van, az értékek visszamentek a teljesen normális tartományba.

“Minden este jéghidegek voltak a lábujjaim, a kezem, nagyon nehezen melegedtem át. Mióta a Bihar Kincse Keringési rendszer támogatása teát iszom, panaszaim megszűntek.”

” Fiam kruppos. A Légzőrendszer teát adom neki amikor picit is köhög, vagy náthás. Nagyon szereti, ízlik neki, és mióta issza, nem fulladt, be, sőt, beteg sem volt, pedig az influenzás időszakban is járt óvodába.”

Ezt a képet Georginától kaptuk, aki az ALAKFORMÁLÓ teánk és egy kis edzés segítségével 15 kg súlyfeleslegtől szabadult meg 5 hónap alatt! Ugye milyen csinos?

13287935_285849638416414_1467754385_o

Amennyiben Neked is van tapasztalatod valamelyik Bihar Kincse teakeverékkel, kérlek küld el nekünk az info@vitaldepo.hu email címre és mi egy 500 Ft-os vásárlási kedvezménnyel köszönjük ezt meg Neked!