Bihar Kincse

Gyógytea keverékek - Biharkincse.hu

Bihari füvesember

Bihari füvesember

Isten megalkotta a gyógynövényeket, a bölcs ember pedig használja őket.

A bihari füvesemberként ismert Ion Bonchis ősei már az 1800-as évek eleje óta gyógynövények gyűjtésével és népi gyógyászati alkalmazásaival foglalkoztak. Évszázados tapasztalataik apáról fiúra szálltak, a felmenőinek tapasztalatait és tudását viszi tovább. A szomszéd országban Aroma Plant néven ismert termékcsalád hazánkban Bihar Kincse néven került forgalomba. A gyógyteakeverék hatásosságának egyik létfontosságú eleme a kézzel szedett gyógynövények kiváló, tiszta minősége.

Románia legelismertebb gyógynövényszakértője elárulta, a családban szájról-szájra terjedtek a titkos receptúrák, és már huszonhárom éves fiának is átadta tudását. Hangsúlyozta, nincsenek a hagyományos orvoslás ellen, de a sok éves tapasztalatok szerint a gyógyteák számos bajtól hamarabb megszabadítják az embert, illetve bizonyos betegségek megelőzésénél is javallott kúraszerű fogyasztásuk.

Gyógyteáik között megtalálható idegrendszert támogató, máj- és epegondokat enyhítők, keringési rendszert támogató készítmények. Légzőszervi és emésztőrendszeri betegségek esetén, vérnyomás szabályozásra és nőgyógyászati problémák kezelésére is van készítmény a bihari füvesember teái között, akárcsak immunerősítő vagy bőrbetegségek enyhítésére való keverék is. Azt is megtudtuk, hogy Ion Bonchis gyógynövényszakértő összesen 172 féle gyógynövényt és gyümölcsöt használ fel teáihoz, van olyan keverék, melyben 32 féle jótékony hatású alapanyag található.

A Bihar Kincse gyógynövényes teák immáron hazánkban is, nagyon kedvező áron elérhetők!

Forrás: http://vitaldepowebaruhaz.hu/a-bihari-fuves-ember-csodatea/