Bihar Kincse

Gyógytea keverékek - Biharkincse.hu

Kövess minket a Facebookon!

AKCIÓS AJÁNLATUNK!

Bihar Kincse + AJÁNDÉK vitaminnal!

Keresse kedvezményes csomagajánlatainkat a Vitaldepo Webáruházban!

Cikkek

Gyógynövényekkel kapcsolatos híreket, érdekességeinket olvashat a Bihar Kincse cikkválogatásában.

A gyógynövény tea elkészítési módjai

Arról már rengeteget olvashattunk és olvashatunk, hogy melyik gyógynövény tea mire jó, melyiket mire használták és használják, mióta ismerjük, hogyan változott a felhasználása régről napjainkig.

Kevés szó esik viszont – pedig igen fontos témája a gyógynövény tea felhasználásának – az elkészítésről. A legtöbben abban a tévhitben élnek, hogy a filteres teákhoz hasonlóan a szálas teákat is csak le kell áztatni, majd leszűrni. Igen, vannak azok a teafüvek, amelyek elkészítése így működik, de vannak olyanok, amelyekből így elveszítjük a hatóanyagot! Tovább olvasom

Gyógynövény teák: természetesség az egészségmegőrzésben

Kedveled a természetes megoldásokat, és ezekről akkor sem mondanál le, ha egészséged megőrzéséről van szó? Napjainkban egyre többen választják a természet erejét akkor, ha szépségápolásról vagy az egészségi állapotról van szó.

Míg a gyógyszerek sok esetben mellékhatásokkal járnak, addig a gyógynövény teák természetes módon állítják helyre a szervezet normális működését.  Tovább olvasom

Pajzsmirigy és a közönséges galaj

Nagyon hasznos gyógynövényünk a Közönséges galaj (Galium mollugo), mely az egész mirigyrendszerünket védiPajzsmirigyproblémákra, alul- és túlműködésére is eredményesen használható. Hogyan érdemes használni ezt a gyógynövényt?

Tovább olvasom

Miről híres a Közönséges medvetalp?

Közönséges medvetalp (Heracleum sphondylium), melyet röviden medvetalpnak is neveznek.

A különböző női és férfi problémák kezelésére használható, valamint köhögés, megfázás, fekélyek, emésztési panaszok elleni jótékony hatásáról ismert ez a gyógynövény. Nézzük meg kicsit részletesebben, mit is lehet tudni erről a gyógynövényről?

Tovább olvasom