Bihar Kincse

Gyógytea keverékek - Biharkincse.hu

Gabolexin – immunrendszer erősítése a gyógynövények segítségével

A Gabolexin 100%-ban természetes összetevőkből, gyógynövényekből álló, a szervezet egészére ható, immunrendszer működését támogató készítmény, nem csak daganatos betegek részére.

A Gabolexin egy kis darabszámban készülő, védjeggyel ellátott minőségi termék, melynek hatóanyag-tartalma egyedülálló, és a szert alkalmazó betegek visszajelzései alapján, a daganatos betegségek kiegészítő kezelésében mutatott jótékony hatása kiemelkedő. A tapasztalatok azt mutatják, hogy jótékony hatásai az első, de maximum a második hónapban már bizonyíthatóan jelentkeznek, sőt egyes esetekben már ekkor látványos javulás érhető el.

A Gabolexin természetes gyógymódként kiváló kiegészítője lehet a daganatos sejteket pusztító kemoterápiának, illetve a sugárkezelésnek, hiszen egyrészt segít a szervezetnek elviselni, túlélni a terápiák mellékhatásai okozta traumát, másrészt az immunrendszer saját védelmi rendszerének újjáélesztésével maga is segít a rákos sejtek elleni küzdelemben. De tudni kell, hogy ez a készítmény nem gyógyszer, gyógyító hatással nem rendelkezik, csupán jótékony hatásánál fogva kiegészítheti az orvosi terápiát.

60 beteg bevonásával zajló vizsgálati eredmény alapján a betegek életminősége 90%-ban javult a terápia folyamán!

A Gabolexinről további hasznos információkat itt olvashatnak: https://vitaldepowebaruhaz.hu/gabolexin-vizsgalat-eredmenye/

Ez a nagy sikerű termék a Vitaldepo Webáruházban folyamatos készlet mellett, kedvező áron rendelhető: 

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/gabolexin-3/