Bihar Kincse

Gyógytea keverékek - Biharkincse.hu

HerbaPharm – a gyógynövények ereje

HerbaPharm természetes növényi kivonatok – Dr. Karsai József mérnök-feltalálóról elnevezve sokan csak Karsai féle cseppeknek nevezik őket – speciális és egyedi kivonási eljárással készülő, kis szériában gyártott hazai gyógynövényes termékek.

Alapanyagként kendermagot, máriatövis magot, barna lenmagot, fűszerkömény magot, valamint citromot használnak fel a nem rég átadott battonyai üzemben. A hagyományos eljárásokhoz képest  ebben az üzemben sokkal nagyobb mértékben tudnak hatóanyagokat kivonni a különböző gyógynövényekből, valamint a feldolgozott növényeket óvják minden olyan hatástól (fény, hő, oxidáció), amely jelentős hatóanyag vesztéssel járhatna. Az alapanyagokat jórészt kézi munkával, a lehető legkíméletesebben dolgozzák fel és készítik belőle a különböző töménységű növényi kivonatokat, valamint krémet és őrleményt.

Ezeknek a gyógynövényeknek komoly szerepük lehet a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben, valamint az immunrendszer támogatásában is.

A Hatos csatornán látható Egészség Tér 2018. június 15-i adásában szerepelt a battonyai Karsai József, akinek nevéhez fűződik a HerbaPharm természetes növényi termékek kifejlesztése. A TV adást ide kattintva nézhetik meg: https://www.youtube.com/watch?v=l5bEceesdKI&t=429s

Az első termékek megjelenését közel 30 termék követte, ezek nagy része már Karsai József cégből való kiválását követően került kifejlesztésre. A HerbaPharm név is lecserélésre került, így jelenleg már HerbaClass néven kapható a népszerű természetes növényi termékcsalád.

A HerbaClass természetes növényi termékek a Vitaldepo Webáruházban, folyamatosan kedvező áron megvásárolhatók:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/herbaclass/