Bihar Kincse

Gyógytea keverékek - Biharkincse.hu

Kövess minket a Facebookon!

AKCIÓS AJÁNLATUNK!

Bihar Kincse + AJÁNDÉK vitaminnal!

Keresse kedvezményes csomagajánlatainkat a Vitaldepo Webáruházban!

HerbaPharm – a gyógynövények ereje

HerbaPharm természetes növényi kivonatok – Dr. Karsai József mérnök-feltalálóról elnevezve sokan csak Karsai féle cseppeknek nevezik őket – speciális és egyedi kivonási eljárással készülő, kis szériában gyártott hazai gyógynövényes termékek.

Alapanyagként kendermagot, máriatövis magot, barna lenmagot, fűszerkömény magot, valamint citromot használnak fel a nem rég átadott battonyai üzemben. A hagyományos eljárásokhoz képest  ebben az üzemben sokkal nagyobb mértékben tudnak hatóanyagokat kivonni a különböző gyógynövényekből, valamint a feldolgozott növényeket óvják minden olyan hatástól (fény, hő, oxidáció), amely jelentős hatóanyag vesztéssel járhatna. Az alapanyagokat jórészt kézi munkával, a lehető legkíméletesebben dolgozzák fel és készítik belőle a különböző töménységű növényi kivonatokat, valamint krémet és őrleményt.

Ezeknek a gyógynövényeknek komoly szerepük lehet a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben, valamint az immunrendszer támogatásában is.

A Hatos csatolnán látható Egészség Tér június 15-i adásában szerepelt a battonyai Karsai József, akinek nevéhez fűződik a HerbaPharm természetes növényi termékek kifejlesztése. A TV adást ide kattintva nézhetik meg: https://www.youtube.com/watch?v=l5bEceesdKI&t=429s

A HerbaPharm termékekről részletesebben itt olvashatnak: ITT

A HerbaPharm (új nevén HerbaClass) termékek a Vitaldepo Webáruházban az alábbi linkre kattintva, folyamatosan kedvező áron megvásárolhatók:

ÉRDEKEL