Bihar Kincse

Gyógytea keverékek - Biharkincse.hu

HerbaPharm – a gyógynövények ereje

HerbaPharm természetes növényi kivonatok speciális és egyedi kivonási eljárással készülő, kis szériában gyártott hazai gyógynövényes termékek.

Alapanyagként kendermagot, máriatövis magot, barna lenmagot, fűszerkömény magot, valamint citromot használnak fel a nem rég átadott battonyai üzemben. A hagyományos eljárásokhoz képest  ebben az üzemben sokkal nagyobb mértékben tudnak hatóanyagokat kivonni a különböző gyógynövényekből, valamint a feldolgozott növényeket óvják minden olyan hatástól (fény, hő, oxidáció), amely jelentős hatóanyag vesztéssel járhatna. Az alapanyagokat jórészt kézi munkával, a lehető legkíméletesebben dolgozzák fel és készítik belőle a különböző töménységű növényi kivonatokat, valamint krémet és őrleményt.

Ezeknek a gyógynövényeknek komoly szerepük lehet a fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben, valamint az immunrendszer támogatásában is.

A HerbaPharm termékekről részletesebben itt olvashatnak: https://vitaldepowebaruhaz.hu/herbapharm-termeszetes-novenyi-kivonatok/

A HerbaPharm termékek a Vitaldepo Webáruházban az alábbi linkre kattintva, folyamatosan kedvező áron megvásárolhatók:

https://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/herbapharm-termekek/